Invalshoeken Om mijzelf steeds te vernieuwen werk ik bij het maken van nieuwe theaterproducties vanuit diverse theaterdisciplines. Door de jaren heen leverde dit voorstellingen vanuit clownstheater, bewegingstheater en toneel geïnspireerd door literatuur.
In de diverse clownsvoorstellingen komen theaterdisciplines voor zoals maskerspel, muziek, clownerie, mime.
Het bewegingstheater is met name geïnspireerd op de abstractie van de Japanse Butohdans.
Bij toneel waren er bewerkingen van Pinter, Beckett tot een Iraans verzetssprookje tot de Griekse mythologie. 

Schoolvoorstellingen
Arno Huibers Theaterproducties biedt fantasierijke voorstellingen vol humor, op school voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 8.
Zeer toegankelijk visueel theater met bijzondere muziek, geschikt voor kinderen met diverse culturele achtergronden. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel. 

Het muzikale deel neemt zijn conservatorium geschoolde collega Paul van der Heijden voor zijn rekening.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kent Arno Huibers met zijn collega de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. Hoe lang mag een mens kind zijn op een heel leven? Laat daarin theater een inspiratiebron zijn die fantasie en creativiteit prikkelt. 

Lesbrieven zijn voor bijna iedere voorstelling beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren spelopdrachten.

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer

Facebook nieuws