Voorstellingen

Het huidige aanbod bestaat uit clownstheater waarin disciplines als muziek, clownerie, mime, multimedia.

Om zich steeds te vernieuwen maakte Arno Huibers diverse voorstellingen vanuit theaterdisciplines als Butohdans, maskertheater, toneel vanuit literatuur en natuurlijk clownstheater wars van obligate clownerie.

Speelplekken

Arno Huibers Theaterproducties biedt voorstellingen voor zowel
* theaters
* scholen,
* buurthuizen,
* openluchtfestivals
* bedrijven, particulieren en instellingen.

Mail voor verdere informatie vrijblijvend a.h@on.nl 

Schoolvoorstellingen nemen een bijzondere plek in.
Arno Huibers Theaterproducties biedt sprankelend fantasierijk theater met humor en muziek, voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 6
(in overleg kan evt groep 1 tm 8).

Toegankelijk visueel theater met bijzondere muziek, geschikt voor kinderen met diverse culturele achtergronden. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel.

Lesbrieven zijn voor bijna iedere voorstelling beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren spelopdrachten.

Muziek neemt Arno's conservatorium geschoolde collega Paul van der Heijden voor zijn rekening. Met bijzondere percussie-instrumenten zoals vibrafoon, klokkenspel e.a. 

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kennen Arno Huibers en zijn collega Paul van der Heijden de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander.

Hoe lang mag je kind zijn op een heel leven?
Laat daarin theater een inspiratiebron zijn die fantasie en creativiteit prikkelt.