Voorstellingen

'Om mijzelf steeds te vernieuwen werk ik vanuit meerdere theaterdisciplines, zoals clownstheater, theater geïnspireerd op Butohdans en toneel vanuit literatuur.
Het huidige aanbod bestaat uit clownstheater waarin disciplines als muziek, clownerie, mime, multimedia.'

Speelplekken

Arno Huibers Theaterproducties biedt voorstellingen voor zowel
* theaters
* scholen,
* buurthuizen,
* openluchtfestivals
* als voor bedrijven, particulieren en instellingen.
Mail uw vraag via a.h@on.nl en u krijgt altijd een eerlijk antwoord of onze voorstellingen bij u passen.

Schoolvoorstellingen nemen een bijzondere plek in.
Arno Huibers Theaterproducties biedt fantasierijk theater vol humor, op school voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 8.

Toegankelijk visueel theater met bijzondere muziek, geschikt voor kinderen met diverse culturele achtergronden. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel.

Het muzikale deel neemt Arno's conservatorium geschoolde collega Paul van der Heijden voor zijn rekening. Met bijzondere melodieuze internationale percussie-instrumenten.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kennen Arno Huibers en zijn collega Paul van der Heijden de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander.

Hoe lang mag je kind zijn op een heel leven?
Laat daarin theater een inspiratiebron zijn die fantasie en creativiteit prikkelt.

Lesbrieven zijn voor bijna iedere voorstelling beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren spelopdrachten.