Arno's Theater 30 jaar!

Arno's Theaterruimte bestaat alweer ruim 30 jaar! Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje... 'Het geheime plekje van Eindhoven', een unieke plek als een sprookje. 


Arno's Theater bestaat al ruim 30 jaar! - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen -Pipowagen- samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 10 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Het is ook buiten de parkeervakken vrij parkeren. Onze voorkeur is om uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp. Of langs de groenstrook 75 meter voordat u Arno's theater bereikt (ter hoogte van nrs 29 - 59 is altijd plek!) of langs het trottoir voor Arno's Theater van nr 11 tot nr 1 (niet half op trottoir!) In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!! 
Betalen U kunt direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree (zie verder op deze pagina de reserveringslink per voorstelling).
Attentie Na betaling is restitutie niet mogelijk. Het staat u vrij iemand anders een plezier te doen met het kaartje op uw naam. Bij een serie voorstellingen kan soms nog geschoven worden mits voldoende plek. Mail dan a.h@on.nl 
Nieuwsbrief Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief (zie rubriek Nieuwsbrief hieronder)Voorstellingen in Arno's Theater

Tomaatje op je neus

Voor peuters tot kleuters

no Dutch required

EXTRA DATA KERSTVAKANTIE 28 december & 29 december 2024

Een voorstelling van glimlach tot schaterlach voor peuter tot kleuter door theaterclown Arno Huibers samen met de keigoeie musicus en clown Paul van der Heijden.

Link naar korte video

Tijd 15 uur / Duur ± 60 minuten

Waar Arno's Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Leeftijd
 vanaf 2,5 tot 8 jaar en alle volwassenen jong van hart
Prijs
volwassene € 12,- / kind € 8,- incl gratis kop thee of koffie tot 10 min. voor aanvang

Hommage aan de clown

3e seizoen vanwege succes !!!

no Dutch required

Hommage aan de clown - Chaplin and other famous clowns by Arno / volwassenen (en kinderen welkom vanaf 6+)

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling speelt hij zijn interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de 'grote meesters' van de clownswereld.
English
The clown
is an inexhaustible source of fantasy for Arno Huibers. In this 40+ anniversary
performance Arno Huibers plays his own interpretations of world-famous acts, forged into a tribute to the 'great masters' of the clown world. 

Link naar korte video

Data 11 oktober & 13 oktober / 8 november & 10 november / 13 december & 15 december 2024
Tijd vrijdagen 20 uur & zondagen 15 uur / duur ± 75 minuten
Waar
Arno's Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Leeftijd
volwassenen en kinderen 6+ welkom
Prijs
volwassene € 16,- / kind tm 16 jaar (welkom vanaf 6 jaar) € 10,- incl gratis kop thee of koffie tot 10 min. voor aanvang


Iets te vieren?

Het is mogelijk om voor uw bedrijf of voor een familiefeestje een privé voorstelling te reserveren in Arno's Theater. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden via a.h@on.nl 


Inschrijven voor nieuwsbrief (+/- 8x p/j)

Arno Huibers Theaterproducties gebruikt informatie alleen om u op de hoogte te houden van activiteiten in Arno's Theater of van Arno Huibers Theaterproducties. 

De speellijst geeft een overzicht van data en speelplekken waar Arno Huibers nog meer speelt.