Arno's Theater 30 jaar!

Arno's Theater bestaat alweer 30 jaar! Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. 'Het geheime plekje van Eindhoven', een unieke plek als een sprookje. 


Arno's Theater bestaat 30 jaar!  - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen -Pipowagen- samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 10 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Het is ook buiten de parkeervakken vrij parkeren. Onze voorkeur is om uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!! Of langs de groenstrook 75 meter voordat u Arno's theater bereikt (daar is altijd plek!) of langs het trottoir voor Arno's Theater (niet half op trottoir!)
Betalen U kunt direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree.
Attentie: Na reservering is restitutie niet mogelijk. Het staat u vrij iemand anders een plezier te doen met het kaartje op uw naam. Bij een serie voorstellingen kan soms nog geschoven worden mits voldoende plek. Mail dan a.h@on.nl 
Video 51 seconden rondleiding https://youtu.be/9HBGdJ3LGX8

Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief (zie rubriek Nieuwsbrief hieronder)Hommage aan de clown

Arno Huibers 40+ jaar clown - Wegens succes herhaald in 2022 tm mei 2023!

Nu alleen nog te boeken voor een bijzondere gelegenheid, bv uw verjaardag.

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling speelt hij zijn interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de 'grote meesters' van de clownswereld. Arno Huibers voert ons mee in de zwart-witte wereld van de vroege  film met Charlie Chaplin & Buster Keaton in Limelight en brengt ons via de vermakelijke jonge Rowan Atkinson met 'invisible drums' en via een poëtische romance geïnspireerd op de beroemde clown Slava Polunin (Snowshow) uiteindelijk tot in een kleurrijke multimediale clownsact, waarmee hij de clown naar de 21ste eeuw brengt in zijn eigen intieme Eindhovense theater.


Iets te vieren?

Het is mogelijk om voor uw bedrijf of voor een familiefeestje een privé voorstelling te reserveren in Arno's Theater. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden via a.h@on.nl 


Nieuwsbrief

De nieuwsbrief geeft speeldata en informatie over voorstellingen in Arno's Theater.
De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.


Inschrijven voor nieuwsbrief (+/- 8x p/j)

Arno Huibers Theaterproducties gebruikt informatie alleen om u op de hoogte te houden van activiteiten in Arno's Theater of van Arno Huibers Theaterproducties.