Arno's Theater rondleiding

Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje. Een unieke plek als een sprookje. Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.


Clowns Kado

A performance in which Arno Huibers lets children and adults enjoy from clownish gems of his rich clown oeuvre. The phenomenal musician Paul van der Heijden acts and plays here in the best tradition of the white clown. We like to give you this Clown Gift...


Clowns kado bij Villa Pardoes 

Een clownsvoorstelling waarin Arno Huibers kinderen en volwassenen laat genieten van clowneske pareltjes uit zijn rijke 33-jarige clownsoeuvre.  De fenomenale musicus Paul van der Heijden acteert en musiceert hierbij in de beste traditie van de witte clown. Wij geven u graag deze Clowns Kado...


Tomaatje op je neus

Zo eenvoudig is de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is. Met de meest eenvoudige middelen 'tovert' Arno Huibers met zijn maatje Paul van der Heijden de glimlach, de schaterlach op je gezicht. De opmerking van een kind na afloop 'waarom heb je een tomaatje op je neus', werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten; zo'n klein tomaatje is al genoeg voor een uur plezier.


Tomaatje op je neus

A cheerful little man 'conjures' music from the noses and ears of the children. That is the start of 60 wonderful minutes in which Arno and his music buddy Paul turn the world upside clown. With simple attributes he plays the most wonderful acts.  

I will say this: theater can be so much fun with a tomato on your nose. You could just call Arno a clown.


Hommage aan de clown - Chaplin and other famous clowns by Arno

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling speelt Arno Huibers zijn eigen interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de ‘grote meesters’ van de clownswereld. Arno sluit de voorstelling sluit af met een eigen kleurrijke multimediale act.


Hommage aan de clown (trailer 2 min)

Hommage aan de clown - Chaplin and other famous clowns by Arno. De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling speelt hij zijn eigen interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de ‘grote meesters’ van de clownswereld. Met een eigen kleurrijke multimediale slotact sluit Arno de voorstelling af in zijn intieme Eindhovense theater.


Hommage to the clown (trailer 5 min)

Hommage aan de Clown Chaplin and other famous Clowns by Arno ‘Hommage aan de clown’ is een caleidoscoop van de internationale wereld van de clown. Arno Huibers brengt zijn interpretatie van weergaloze acts van beroemde clowns: Charlie Chaplin & Buster Keaton in Limelight, de jonge Rowan Atkinson (Bean), de Russische clown Slava Polunin en een idee van Aka Boom. Hij voegt daar speels een eigen kleurrijke multimediale act aan toe. En brengt daarmee de clown naar de 21ste eeuw in zijn eigen intieme Eindhovense theater. Homage to the Clown Chaplin and other famous Clowns by Arno Homage to the Clown is a kaleidoscope of the international world of the clown. Arno Huibers presents his interpretation of peerless acts by famous clowns: Charlie Chaplin & Buster Keaton in Limelight, the young Rowan Atkinson (Bean), the Russian clown Slava Polunin and an idea of Aka Boom. He playfully adds his own colorful multimedia act. And thus brings the clown to the 21st century in his own intimate Eindhoven theater.


De reizende clownswagen met Clowns Kado

The traditional, restored circus-caravan ("pipo-caravan") ensures the perfect setting in which Arno Huibers presents his theatre program 'Clowns Gift'. With the additional entourage, such as the ring-carpet, show fences, benches and possibly light, you are offered a romantic and colourful eye-catcher.


De clown voorbij (promo 2 min)


De clown voorbij (30 min)","De clown voorbij

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze jubileumvoorstelling vraagt hij zich af: wát als straks de clown voorbij is? Wat blijft over van de mens achter iemands levenswerk? Op zijn eigen unieke wijze geeft Arno Huibers vorm aan deze universele vraag.


Kus me - de clown en zijn Muze

Impressie van de voorstelling van Arno Huibers Theaterproducties. Spel: Arno Huibers - techniek: Rob Bugel - Regie Geert Niland


de Verkleedkoffer (3+), de Verkleedkoffer

De Verkleedkoffer is een familievoorstelling (3+) bij uitstek. Samen genieten van jong tot oud. Clownesk spel met veel humor, prachtige muziek op bijzondere instrumenten, en maskerspel zorgen voor een heerlijke theatermiddag. En na afloop op de foto met een van de maskers, of even 'jammen' met de musicus.


de Verkleedkoffer (6+), de Verkleedkoffer

Een vrolijke, interactieve muzikale voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek. Gericht op kinderen van 4 - 12 jaar en uiteraard volwassenen. Voor verdere info zie www.arnohuibers.nl


De Verkleedkoffer buiten

Muziektheater met maskers en muziek op bijzondere percussie-instrumenten.


Ik wil Mieke blijven

De film ‘ik wil Mieke blijven’ geeft een indringend beeld in het proces van dementie, in dit geval Alzheimer. De film is een weergave van 5 ontmoetingen van clown Arno Huibers met Mieke in 5 ½ jaar tijd, die gaandeweg van interviews overgaan in clownsontmoetingen. Wanneer met taal geen communicatie meer mogelijk is, ontmoeten Mieke en Arno elkaar op hun heel eigen wijze… verstild, aftastend, met liefdevolle humor. Niet meer aan verwachtingen hoeven voldoen. De ander ontmoeten in de kern wie zij is... Mieke.


Konsjerto","Konsjerto

Een musicus, een zanger en een acteur ontmoeten elkaar in een concert vol goede bedoelingen. Er volgt een hilarische muzikale theatervoorstelling met drie mannen die al jarenlang dromen van een roemrijke toekomst. Zij blijven ondanks hun zelfgecreëerde tegenslagen doorgaan in de vurige overtuiging dat zij ooit hun ultieme concert zullen spelen.


Konsjerto promo

A musician, a singer and an actor meet in a concert full of good intentions. What follows is a hilarious musical theatre production with three men who have been dreaming of a glorious future for a long time. They continue in their fiery conviction that they will one day perform their ultimate concert in spite of their self-created setbacks. A concert in which theatre and music go hand in hand.


De Zeepbelbol

Met levensgrote zeepbellen tovert Arno Huibers spelend in een grote opblaasbare doorschijnende bol, voor zijn publiek de vreugde en de poëzie van de clown. Het is de betoverende geschiedenis van een clown die geboren wordt uit een ei en zijn keuze voor de illusie maakt. Het fragiele decor, de begeleidende muziek en het subtiele spel maken het noodzakelijk dat deze adembenemende voorstelling met uiterste zorg wordt geplaatst. Opnieuw is het Arno Huibers gelukt 'de clown' een nieuwe dimensie te geven. Puur en poëtisch weet hij zowel volwassenen als het kind in de volwassene te raken.


de glimlach en de bom

Het programma 'de glimlach en de bom' van de internationale clown Arno Huibers, staat bekend als een juweeltje van clownerie. Wereldwijd, van Indonesië tot Zuid-Amerika en van Roemenië tot Italië, genoten tienduizenden kinderen en volwassenen van de humor van deze clown die 'niet praat maar des te meer zegt'.


Droomkracht 10

Impressie van het theaterprogramma 'Droomkracht 10' van Arno Huibers.


Icar Vliegt (promo)

Droom jij wel eens dat je kunt vliegen? Icar woont met zijn vader op een zonnig eiland. Icar speelt veel buiten en vindt het daar heerlijk. Het eiland is van de reuze aardige sprookjeskoning Minos. Icar vindt de dochter van de koning erg lief. En dan..., dan ontdekt Icar een vreselijk geheim over de koning en over zijn monster: de Minotaurus. Daarom willen Icar en zijn vader vluchten, ver weg van het eiland. Maar de vraag is: hoe? Ze zoeken allerlei manieren om te vluchten. De vader van Icar kan goed ontwerpen. Hij bouwt een prachtig vliegapparaat en ook nog stoffen vleugels van wel 5 meter groot. Maar hoe hard er ook wordt geblazen, hij komt niet van de grond. En dan maakt Icar vleugels van échte veren. Zal het nu lukken? In deze speelse voorstelling wordt ingegaan op het vermogen van kinderen om vrijuit te kunnen dromen. Voor kinderen en volwassenen vanaf 7 jaar


Icar Vliegt (live compilatie)

(Item voor Omroep Brabant Inz en Uitz 14 januari 2009) Droom jij wel eens dat je kunt vliegen? In de nieuwste jeugdtheatervoorstelling van Arno Huibers proberen Icar en zijn vader te vluchten van het eiland Kreta, weg van de koning en zijn minotarus. Icar maakt vleugels van echte veren.Zou het lukken te ontsnappen? 'Icar vliegt' is een fantasievolle voorstelling met spanning en humor. Het is gebaseerd op het Griekse verhaal van Icarus. Opgenomen in Het Patronaat te Mierlo.


Der Jungfrau gewidmet (promo)","Der Jungfrau gewidmet (promo)

Dedicated to the virgin Movement- & dance theater inspired by Butoh Dance. A man experiences his shadow sides from a painful past. A second man wrestles from the straitjacket of decency and his obsessive compulsion to accomplish. A young woman in all her naked virgin innocence seeks connection in playful impulsivity. Only when they have passed the pain, beyond their shadow, their innocence, do they find freedom. Dedicated to the virgin, inspired by Butohdance, is a visually appealing theater with touching images and a refined light and sound decor.


Der Jungfrau gewidmet dancetheater compilatie 14 min

Movement- & dance theater inspired by Butoh Dance. A man experiences his shadow sides from a painful past. A second man wrestles from the straitjacket of decency and his obsessive compulsion to accomplish. A woman in all her naked virgin innocence seeks connection in playful impulsivity. Only when they have passed the pain, beyond their shadow, their innocence, do they find freedom.


dia teaser

Dromen van een clown - compilatie - Arno Huibers


Meneer Huibers

Een man met Alzheimer beleeft voor de laatste keer zijn optreden als clown.