Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. 

Arno's Theater - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 10 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Hoewel het ook buiten de parkeervakken vrij parkeren is, heeft het de voorkeur uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp hoek Tongelresestraat. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!!
Betalen Vanaf augustus 2019 kunt u voortaan direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree. Helaas is vanwege het nieuwe ticketsysteem geen restitutie meer mogelijk indien u moet afzeggen. Doe er iemand anders dan een plezier mee! Voor diegenen die niet online zijn of op het laatste moment de gok wagen, kan uiteraard ook contant of met pin worden betaald aan de kassa. 


Activiteiten in Arno's Theater


 Der Jungfrau gewidmet

Arno Huibers als acteur, bewegingskunstenaar, werkt samen met de Eindhovense danser Frans Custers en de Turkse danseres Eda aan een nieuwe dans-bewegingstheatervoorstelling, met de prikkelende titel Der Jungfrau gewidmet. Het is het derde deel van een drieluik in een tijdspanne van 24 jaar, met eerder Drenkeling'en Dante's Hel.

Het is visueel aantrekkelijk theater, geïnspireerd op Butoh dans. Met beelden die in hun trage bewegingen raken en ontroeren, maar ook confronteren. Danstheater waarin twee mannen en een vrouw ieder hun eigen verleden in het heden beleven. Hun levenslijnen kruisen, beïnvloeden, botsen, om uiteindelijk in elkaar te vloeien. Ieder in een eigen bewegingstaal. 

Arno: Ik geef haar de jeugd terug. Uit haar jurk kruipt de rebel die van de verboden vrucht durft te eten.
Frans: Het zaadje is geplant, der Jungfrau gewidmet.
Eda: Time, time is listening, time saying it’s own name. The invisible threads between. Waiting the past to be passed.

Datum Maart 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28 / aanvang 20 uur / Entree € 16,- (vroegboekkorting tot 1 maart €14,-) & gratis kopje koffie/thee tot 10 min. voor aanvang
Met een uitgekiend licht-en geluidsdecor door Rob Bügel.
Extra foto's: Der Jungfrau gewidmet

English
Dedicated to the virgin
  Movement theater without words, in which two men and a woman each experience their own past in the present. Their lifelines cross, influence, collide, and finally flow together. Everyone in their own movement language. Dedicated to the virgin, inspired by Butohdans, is a visually appealing theater with touching images and a refined light and sound decor.

Frans: The seed is planted. Dedicated to the virgin. 
Arno: I give her the youth that she has never been allowed to live. The rebel crawls out of her dress and dares to eat the forbidden fruit.
Eda: Time, time is listening, time saying it’s own name. The invisible threads between. Waiting the past to be passed.

 Der Jungfrau gewidmet 
Voor Der Jungfrau gewidmet is een subsidie toegekend door de stichting Cultuur Eindhoven        BOEK 'Dementie met een glimlach'
 

Het nieuwe boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH is uit van Arno Huibers, over zijn werk als mimeclown bij mensen met diepe dementie. Zie voor info ook: Boek dementie
Nu te bestellen:

of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via bol.com of in de boekhandel. € 24,95. Zie voor info Boek dementie


 


De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

* Verplichte velden


 
Voor meer informatie over uw privacy bij Mailchimp:     Learn more
 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws