Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. 


 Activiteiten  in Arno's Theater 

Via deze pagina kunt u kaartjes reserveren. Zie de betreffende voorstelling.
Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief (zie rubriek Nieuwsbrief hieronder)

BINNENKORT VERWACHT - HOMMAGE AAN DE CLOWN / Chaplin and other famous clowns by Arno
Vermoedelijk zullen in december de eerste try-outs van deze nieuwste productie van Arno Huibers worden gespeeld. Dus schrijf u in voor onze nieuwsbrief (max 6 x pj) 


 Arno's Theater  - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 10 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Het is ook buiten de parkeervakken vrij parkeren. Onze voorkeur is om uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!!
Betalen U kunt direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree. Reserveringslinken vindt u achter de betreffende voorstellingen.
Uitbreiding We hebben de afgelopen maanden goed gebruikt door in het bargedeelte extra ruimte te creëren voor een drankje vooraf en na afloop.


 Nieuwsbrief 

De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

Arno Huibers Theaterproducties gebruikt deze informatie alleen om u op de hoogte te houden van activiteiten in Arno's Theater of van Arno Huibers Theaterproducties. 
 
 
* Verplichte velden
 
Voor meer informatie over uw privacy  Learn more
 

 Boek Dementie met een glimlach 

Goed nieuws, er is een tweede herdruk uit van het boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH van Arno Huibers

Alleen nog rechtstreeks bij de auteur zelf te bestellen. Een boek over zijn werk als mimeclown bij mensen met diepe dementie. Zie voor info ook: Boek dementie
Nu te bestellen
 via een mailtje naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  € 24,95 incluis verzendkosten.

 

 

 

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer

Facebook nieuws