Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. De kwaliteit blijkt uit het vertrouwen van het Eindhovense Parktheater dat voor een 3e seizoen Arno's eigen producties in Arno's Theater in het aanbod opneemt !

Door het intieme karakter van de theaterruimte is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden over voorstellingen in Arno's Theater? Dan mailt u svp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden voor nieuwsbrief'. Deze ontvangt u hooguit 6 tot 8 keer per jaar. Uiteraard wordt uw mailadres alleen hiervoor gebruikt en beveiligd opgeslagen. Afmelden kan bij iedere nieuwsbrief middels een afmeldlink. 

 De Cabaretpoel  Op 8 december 2018 wordt voor de vijfde maal in vijf jaar DE CABARETPOEL geprogrammeerd. Vier aanstormende cabarettalenten spelen in Arno's Theater het dak eraf. Ieder jaar weer een grote schadepost. Ben er op tijd bij. Nu reeds reserveren via deze link Entree € 16,- Tijdsduur 4 x 25 min plus plaspauze. Aanvang 20 uur.

 BOEK 'Dementie met een glimlach'  In oktober of november 2018 komt een nieuw boek uit van Arno Huibers over zijn werk als mimeclown bij mensen met dementie. Wilt u op de hoogte gehouden worden, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden voor nieuwsbrief'. U kunt ook informatie vinden via Facebook Dementie met een Glimlach 

De Verkleedkoffer - Arno Huibers en Paul van der Heijden  Datum februari 10 & 17 / maart 3 / april 7 / mei 5 & 12 & 19 Entree € 12,50 vw en € 7,50 kind
Op avontuur gaan in het leven. Niet voor het grote geld maar met een verkleedkoffer op pad om te ontdekken wie je eigenlijk het liefste wilt worden, wilt zijn. Prachtige voorstelling van Arno Huibers en musicus Paul van der Heijden met veel humor, met muziek, comedy, maskers. Gebaseerd op een vroegere voorstelling van Arno Het maskermannetje; maar nu zonder al die maskers en mét die kostelijke mimiek van Arno. Nou ja, die levensgrote baby die uiteindelijk veranderd in djembé spelende oma, die maskers mogen natuurlijk blijven, want dat is een wereldact.
Reserveren mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vermeld: datum / aantal vw & kind / tel.nr. (dit wordt uitsluitend gebruikt om u snel te bereiken bij onverwacht uitvallen van een voorstelling).

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws