Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. De kwaliteit blijkt uit het vertrouwen van het Eindhovense Parktheater dat voor een 3e seizoen Arno's eigen producties in Arno's Theater in het aanbod opneemt !

Door het intieme karakter van de theaterruimte is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden over voorstellingen in Arno's Theater? Dan mailt u svp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden voor nieuwsbrief'. Deze ontvangt u hooguit 6 tot 8 keer per jaar. Uiteraard wordt uw mailadres alleen hiervoor gebruikt en beveiligd opgeslagen. Afmelden kan bij iedere nieuwsbrief middels een afmeldlink. 

De Verkleedkoffer - Arno Huibers en Paul van der Heijden  Datum 10 & 17 februari uitverkocht / maart 3 / april 7 / mei 5 & 12 & 19 Entree € 12,50 vw en € 7,50 kind zie link: de Verkleedkoffer
Op avontuur gaan in het leven. Niet voor het grote geld maar met een verkleedkoffer op pad om te ontdekken wie je eigenlijk het liefste wilt worden, wilt zijn. Prachtige voorstelling van Arno Huibers en musicus Paul van der Heijden met veel humor, met muziek, comedy, maskers. Gebaseerd op een vroegere voorstelling van Arno Het maskermannetje; maar nu zonder al die maskers en mét die kostelijke mimiek van Arno. Nou ja, die levensgrote baby die uiteindelijk veranderd in djembé spelende oma, die maskers mogen natuurlijk blijven, want dat is een wereldact.
Reserveren mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vermeld: datum / aantal vw & kind / tel.nr. (dit wordt uitsluitend gebruikt om u snel te bereiken bij onverwacht uitvallen van een voorstelling).

Geschreven reacties afgelopen zondag
Wat was het leuk!! 
Zoon en moeder hebben zich echt vermaakt. Heerlijk spel en mooie combinatie met de muziek. en prachtige maskers zeg. Bedankt. We komen terug! Ineke

Heel grappig, tranen over mijn wangen. En ontroerend. - Manon

Superleuk en heeel grappig!! Bedankt namens Maud, Fleur en Birgit xxx

Ontzettend genoten. Ik zou het zeker aanraden - Max

 BOEK 'Dementie met een glimlach'  Het nieuwe boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH is uit van Arno Huibers, over zijn werk als mimeclown bij mensen met dementie. Nu te bestellen door het sturen van een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via https://lecturis.nl/product/demenie-met-een-glimlach/ of via bol.com of in de boekhandel. € 24,95. Zie voor info Boek dementie

 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws