Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. 


 

 Arno's Theater  - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 10 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Het is ook buiten de parkeervakken vrij parkeren. Onze voorkeur is om uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!! Of langs de groenstrook 50 meter voor Arno's theater of langs de straatkant vanaf Arno's Theater (niet half op trottoir!)
Betalen U kunt direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree.
Attentie: Na reservering is restitutie niet mogelijk. Uiterlijk de dinsdag voorafgaande kan bij serievoorstelling indien er nog plaats is worden omgeboekt. Het staat u vrij iemand anders een plezier te doen met het kaartje op uw naam.
Video 51 seconden rondleiding https://youtu.be/9HBGdJ3LGX8

Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief (zie rubriek Nieuwsbrief hieronder)


 De Verkleedkoffer 

Van harte welkom in Arno's Theater bij De Verkleedkoffer. 
Een vrolijke en verrassende familievoorstelling met percussie, mime, maskerspel en humor. Voor kinderen van 4 - 10 jaar en volwassenen. 
Arno Huibers als acteur, mime- en maskerspeler en Paul van der Heijden als virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten houden hun kinderpubliek en volwassenen een uur lang op het puntje van de stoelen. Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze zeer muzikale theatervoorstelling.

Speelplek: Arno’s Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Data: 23 oktober, 27 november, 27 en 28 december 2022
Aanvang: 15 uur
Leeftijd: 4 - 10 jaar + volwassenen
Entree: € 7,50 kind / € 12,50 volwassene (vanaf 16 jaar)
Reserveren:

Video (3 min): https://youtu.be/8nBg6ZHT28c

Voor inhoudelijke info: De Verkleedkoffer


 Hommage aan de clown 

De huidige reeks voorstellingen is afgelopen. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige voorstellingen, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief (max 8 x per jaar); zie 'Nieuwsbrief' hieronder.


 Iets te vieren? 

Het is mogelijk om voor uw bedrijf of voor een familiefeestje een privévoorstelling te reserveren in Arno's Theater. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


 Nieuwsbrief 

De nieuwsbrief geeft speeldata en informatie over voorstellingen in Arno's Theater.
De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

Arno Huibers Theaterproducties gebruikt deze informatie alleen om u op de hoogte te houden van activiteiten in Arno's Theater of van Arno Huibers Theaterproducties. 
 
 
* Verplichte velden
 
Voor meer informatie over uw privacy  Learn more
 

 Boek Dementie met een glimlach 

Goed nieuws, er is een tweede herdruk uit van het boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH van Arno Huibers. Maarrr er zijn nog slechts 30 exemplaren op voorraad.

Alleen nog rechtstreeks bij de auteur zelf te bestellen. Een boek voor eenieder met interesse in de thematiek van dementie; over zijn wijze van contact maken bij mensen met diepe dementie. Zie voor info ook: Boek dementie
Nu te bestellen
 via een mailtje naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  € 24,95 incluis verzendkosten.

 

 

 

Arno's Theater

Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje. Een unieke plek als een sprookje. Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Arno's Theater rondleiding


Arno’s Theater rondleiding
Arno's Theater rondleiding
3060 sec.
Views: 83
 

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer