Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. De kwaliteit blijkt uit het vertrouwen van het Eindhovense Parktheater dat voor een 2e seizoen Arno's eigen producties in Arno's Theater in het aanbod opneemt. Dank!

Door het intieme karakter van de theaterruimte is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Nieuwsbrief
Mocht u op de hoogte gehouden willen worden over voorstellingen in Arno's Theater dan mailt u svp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden voor nieuwsbrief'. Deze ontvangt u hooguit 6 tot 8 keer per jaar. Uiteraard wordt uw mailadres alleen hiervoor gebruikt.

 DE CABARETPOEL  - 17 november 20 uur uitverkocht
Al drie jaar op een rij een geweldig succes. 4 jonge cabaretiers die op het punt van doorbreken staan krijgen in Arno's Theater ieder 25 minuten om het sterkste uit hun repertoire te laten zien.
Entree bij reservering € 16,- (incl.koffie&thee vooraf) en aan de kassa € 17,50
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u zich op de reservelijst laten plaatsen. attentie: vermeld *uw naam, *aantal kaartjes en *telefoonnummer
Link promofilmpje
Cabaretiers 
Chris Verlaan won het Schager Cabaret Festival in 2015. Met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen.
Sanneke van der Meulen is de kersverse winnaar van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017! Ze zingt in bands, speelt piano en schrijft eigen liedjes. In haar voorstelling “Angstzweet” gaat zij de strijd aan met al haar angsten. Met deze voorstelling studeerde ze in 2016 af aan de Koningstheateracademie.
Tobi Kooiman is een wiskundestudent en hij probeert dingen logisch te benaderen. 'Het cabaret is ontstaan tijdens een college wiskunde', legt Kooiman uit. 'Ik begreep iets niet, toen ben ik maar wat voor mijzelf gaan doen en wat dingen gaan opschrijven. Dat was toen ineens heel grappig.' Hij won de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 en de Delft Talent Comedy Award 2016.
Tobias van Kaam komt uit Eindhoven, wat sowieso al een verdienste is. Hij is net 18 geworden en nu verwacht iedereen kennelijk dat hij volwassen is. Tobias maakt cabaret over zichzelf en onze huidige maatschappij. Daarbij zoekt hij zowel het optimisme als het pessimisme, terwijl hij hier en daar wat dinosaurusgrappen maakt.

 CLOWNS KADO  eindelijk weer in Arno's Theater - (2018) 10, 11 februari / 3, 4, 24, 25 maart / 21, 22 april / 12, 13 mei
zaterdagen
19.30 uur + na de pauze de documentaire 'Ik wil Mieke blijven' (clown en Alzheimer)
zondagen 15 uur (geen pauze, geen film)
Entree € 7,50 kinderen tm 16 jaar, € 12,50 volwassenen (+ gratis tot 5 minuten vooraf kop koffie of thee; en kinderen na afloop een gratis clownsneusje én op de foto in een levensgrote zeepbel)
Reserveren Zeker zijn van een plek, nu al reserveren met een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.attentie: vermeld *uw naam, *aantal kaartjes (volwassenen/kinderen) en *telefoonnummer. 
Link promofilmpje Clowns Kado
Link video-compilatie Ik wil Mieke blijven
Link pagina Clowns Kado

 DANK AAN HET PARKTHEATER EINDHOVEN OM ARNO'S THEATER IN HET AANBOD MEE TE NEMEN !!! 

 IK WIL MIEKE BLIJVEN  Documentaire over Alzheimer en clown (30 min)
Op veelvuldig verzoek nog een seizoen deze intieme en ontroerende documentaire waarin interviews met Mieke die aan de ziekte van Alzheimer lijdt, gaandeweg overgaan in nonverbale clownsbezoeken. Een documentaire die veelvuldig in binnen- en buitenland wordt vertoond op plekken waar mensen op een andere manier willen omgaan met deze ziekte.
De film is alleen in combinatie met de voorstelling Clowns Kado te zien !
zaterdagen 10 februari / 3 & 24 maart / 21 april / 12 mei
Aanvang 19.30 uur Clowns Kado + na de pauze de documentaire 'Ik wil Mieke blijven' (clown en Alzheimer)
Entree € 7,50,- kinderen tm 16 jaar, € 12,50 volwassenen (incluis vooraf kop koffie of thee)
Reserveren Zeker zijn van een plek, nu al reserveren met een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.attentie: vermeld *uw naam, *aantal kaartjes (volwassenen/kinderen) en *telefoonnummer.
Link video-compilatie Ik wil Mieke blijven
Link pagina projecten

 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Nieuwtjes

De clown voorbij is een indringende voorstelling, straf geacteerd, met een fraai toneelbeeld. Eindhovens Dagblad - Rob Schoonen

04:11, 15th December 2017
december 2017
MDWDVZZ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031