Arno's Theater bestaat alweer 30 jaar! Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. 'Het geheime plekje van Eindhoven', een unieke plek als een sprookje. 


 

 Arno's Theater bestaat 30 jaar!  - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen -Pipowagen- samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 5 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Het is ook buiten de parkeervakken vrij parkeren. Onze voorkeur is om uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!! Of langs de groenstrook 75 meter voor Arno's theater (daar is altijd plek!) of langs de kant vanaf Arno's Theater (niet half op trottoir!)
Betalen U kunt direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree.
Attentie: Na reservering is restitutie niet mogelijk. Het staat u vrij iemand anders een plezier te doen met het kaartje op uw naam.
Video 51 seconden rondleiding https://youtu.be/9HBGdJ3LGX8

Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief (zie rubriek Nieuwsbrief hieronder)


 Hommage aan de clown 

Wegens succes herhaald !  -  Arno Huibers 40 jaar clown  -  Arno's Theater bestaat 30 jaar

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling speelt hij zijn interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de 'grote meesters' van de clownswereld. Arno Huibers voert ons mee in de zwart-witte wereld van de vroege film met Charlie Chaplin & Buster Keaton in Limelight en brengt ons via de vermakelijke jonge Rowan Atkinson met 'invisible drums' en via een poëtische romance geïnspireerd op de beroemde clown Slava Polunin (Snowshow) uiteindelijk tot in een kleurrijke multimediale clownsact, waarmee hij de clown naar de 21ste eeuw brengt in zijn eigen intieme Eindhovense theater.

Data maart: 3 (try-out), 17, 19, 31 / april: 2, 21, 23 / mei: 19, 21 Tijden vrijdagen 20 uur & zondagen 15 uur
Entree: vw € 16,- & kind tm 16 jr € 10,-  / try-out 3 maart: vw € 10,- & kind tm 16 jr € 7,50. Kinderen zijn vanaf 8 jaar welkom
Waar: Arno's Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Reserveren via deze link  
Let op: na betaling is uw reservering definitief. Bij annulering van uw kant is geen restitutie mogelijk! Natuurlijk staat het u vrij er iemand anders een plezier mee te doen of om de kaartjes door te verkopen. Indien er nog volop plaats is kan van datum gewisseld worden; mailt u daarvoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Nieuwsbrief Wilt u op de hoogte gehouden worden schrijft u zich dan in via de nieuwsbrief van Arno's Theater: zie Nieuwsbrief op deze pagina.


 Iets te vieren? 

Het is mogelijk om voor uw bedrijf of voor een familiefeestje een privé voorstelling te reserveren in Arno's Theater. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 Nieuwsbrief 

De nieuwsbrief geeft speeldata en informatie over voorstellingen in Arno's Theater.
De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

Arno Huibers Theaterproducties gebruikt deze informatie alleen om u op de hoogte te houden van activiteiten in Arno's Theater of van Arno Huibers Theaterproducties. 
 
 
* Verplichte velden
 
Voor meer informatie over uw privacy  Learn more
 

 Boek Dementie met een glimlach 

Goed nieuws, er is een tweede herdruk uit van het boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH van Arno Huibers. Maarrr er zijn nog slechts 10 exemplaren op voorraad.

Alleen nog rechtstreeks bij de auteur zelf te bestellen. Een boek voor eenieder met interesse in de thematiek van dementie; over zijn wijze van contact maken bij mensen met diepe dementie. Zie voor info ook: Boek dementie
Nu te bestellen
 via een mailtje naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 24,95 incluis verzendkosten.

 

Arno's Theater

Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje. Een unieke plek als een sprookje. Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Arno's Theater rondleiding


Arno’s Theater rondleiding
Arno's Theater rondleiding
3060 sec.
Views: 138
 

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer