Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. 


 Hommage aan de clown  - Chaplin and other famous clowns by Arno 

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling -door tante Corona enige tijd vertraagd- speelt Arno Huibers zijn eigen interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de ‘grote meesters’ van de clownswereld. Verdere info en foto's: Hommage aan de clown
Data
Try-outs 25 februari & 11 maart / Première 18 maart / Overige data: Maart: 20, 25, 27 & April: 1, 3, 8, 10 & Mei: 6, 8, 13, 15 (uitverkocht), 20, 22, 27, 29
Tijden: vrijdagavonden 20 uur en zondagen 15 uur
Entree
€ 16,- volwassenen en € 10,- kinderen tm 16 jaar (Kinderen welkom vanaf 8 jaar); gratis koffie of thee vooraf tot 5 minuten voor aanvang.
Try-outs 25/2 en 11/3: € 10,- vw en € 5,- kind tm 16 jaar (kinderen welkom vanaf 8 jaar)
Reserveren
https://www.ticketkantoor.nl/events/hommage Attentie: Na reservering is restitutie niet mogelijk. Uiterlijk de dinsdag voorafgaande kan bij serievoorstelling indien er nog plaats is worden omgeboekt.
Reacties en recensies
zie verder Hommage reacties 
Eindhovens Dagblad
We kijken naar ons zelf, naar ons dagelijkse gestuntel om ons door ons eigen leven heen te worstelen. En Huibers doet dat met mededogen en pure liefde voor de clowns die hij neerzet...

Trailer (2 min - HD) https://youtu.be/TcPQHksVlz4
Trailer (2 min -SD) https://youtu.be/9rE1D5ioILc


 Arno's Theater  - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 5 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Het is ook buiten de parkeervakken vrij parkeren. Onze voorkeur is om uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!! Of langs de groenstrook 50 meter voor Arno's theater of langs de straatkant vanaf Arno's Theater (niet half op trottoir!)
Betalen U kunt direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree. Reserveringslink https://www.ticketkantoor.nl/events/hommage
Attentie: Na reservering is restitutie niet mogelijk. Uiterlijk de dinsdag voorafgaande kan bij serievoorstelling indien er nog plaats is worden omgeboekt.
Uitbreiding We hebben de afgelopen maanden goed gebruikt door in het bargedeelte extra ruimte te creëren voor een drankje vooraf en na afloop.
Corona maatregelen zijn gelukkig ten einde. Toch laten we voorlopig maar 50% van de capaciteit toe, voor uw gevoel van veiligheid.
Video 51 seconden rondleiding https://youtu.be/9HBGdJ3LGX8

Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief (zie rubriek Nieuwsbrief hieronder)


 Nieuwsbrief 

De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

Arno Huibers Theaterproducties gebruikt deze informatie alleen om u op de hoogte te houden van activiteiten in Arno's Theater of van Arno Huibers Theaterproducties. 
 
 
* Verplichte velden
 
Voor meer informatie over uw privacy  Learn more
 

 Boek Dementie met een glimlach 

Goed nieuws, er is een tweede herdruk uit van het boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH van Arno Huibers

Alleen nog rechtstreeks bij de auteur zelf te bestellen. Een boek over zijn werk als mimeclown bij mensen met diepe dementie. Zie voor info ook: Boek dementie
Nu te bestellen
 via een mailtje naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  € 24,95 incluis verzendkosten.

 

 

 

Arno's Theater

Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje. Een unieke plek als een sprookje. Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Arno's Theater rondleiding


Arno’s Theater rondleiding
Arno's Theater rondleiding
3060 sec.
Views: 56
 

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer

Facebook nieuws