Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. De kwaliteit blijkt uit het vertrouwen van het Eindhovense Parktheater dat voor een 3e seizoen Arno's eigen producties in Arno's Theater in het aanbod opneemt !

Door het intieme karakter van de theaterruimte is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden over voorstellingen in Arno's Theater? Dan mailt u svp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden voor nieuwsbrief'. Deze ontvangt u hooguit 6 tot 8 keer per jaar. Uiteraard wordt uw mailadres alleen hiervoor gebruikt en beveiligd opgeslagen. Afmelden kan bij iedere nieuwsbrief middels een afmeldlink. 

 CLOWNS KADO  werd tien maal met groot succes gespeeld in het eerste deel van 2018. Voor speelplekken buiten Arno's Theater zie speellijst

 IK WIL MIEKE BLIJVEN  Documentaire over Alzheimer en clown (30 min)
Op veelvuldig verzoek werd deze intieme en ontroerende documentaire vijf avonden vertoond, na de voorstelling. Een documentaire waarin interviews met Mieke die aan de ziekte van Alzheimer lijdt, gaandeweg overgaan in nonverbale clownsbezoeken. Een documentaire die veelvuldig in binnen- en buitenland wordt vertoond op plekken waar mensen op een andere manier willen omgaan met deze ziekte.
Link video-compilatie Ik wil Mieke blijven
Link pagina projecten

 BOEK 'Dementie met een glimlach'  In oktober of november 2018 komt een nieuw boek uit van Arno Huibers over zijn werk als mimeclown bij mensen met dementie. Wilt u op de hoogte gehouden worden, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden voor nieuwsbrief'. U kunt ook informatie vinden via Facebook Dementie met een Glimlach

 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws