Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. 

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 5 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Hoewel het ook buiten de parkeervakken vrij parkeren is, heeft het de voorkeur uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp hoek Tongelresestraat. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!!
Betalen Vanaf augustus 2019 kunt u voortaan direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree. Helaas is vanwege het nieuwe ticketsysteem geen restitutie meer mogelijk indien u moet afzeggen. Doe er iemand anders dan een plezier mee! Voor diegenen die niet online zijn of op het laatste moment de gok wagen, kan uiteraard ook contant of met pin worden betaald aan de kassa. 


Activiteiten in Arno's Theater

 Het zwijgen van mijn vader - Desiree Hornikx

Theatermonoloog over haar vader die als jonge militair in Nederlands Indië dient, maar zijn dagboeken een leven lang gesloten houdt. Totdat...
Muzikale begeleiding Kees Verwey

Datum 19 september 2019 / aanvang 20 uur / Entree € 12,50 vroegboek tm 9 september / € 15,- vanaf 10 september
 
  


Sluiers - Liesbeth Reeser (artistiek leider Carte Blanche)  

Als in de westerse cultuur sluiers, make-up en mode vooral verleidingsinstrumenten zijn, zijn het in andere culturen door de godsdienst opgelegde kledingstukken die de aantrekkelijkheid als vrouw juist moeten verbergen. Liesbeth neemt het publiek mee op deze theatrale zoektocht, confronteert en ontsluiert.

Datum 2 november 2019 / aanvang 20 uur / Entree € 12,50
 


 De Cabaretpoel - eindejaarsknaller   

Al 6 jaren stijf uitverkocht, dus boek nu alvast. Vier aanstormende jonge cabaretiers met ieder 25 minuten om u omver te blazen.

Datum 21 december 2019 / aanvang 20 uur / Entree € 16,-
 


 BOEK 'Dementie met een glimlach'  

Het nieuwe boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH is uit van Arno Huibers, over zijn werk als mimeclown bij mensen met dementie. 
Nu te bestellen:

of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via bol.com of in de boekhandel. € 24,95. Zie voor info Boek dementie

 


 De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

* Verplichte velden


 
Voor meer informatie over uw privacy bij Mailchimp:     Learn more
 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws