Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. 

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 10 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Hoewel het ook buiten de parkeervakken vrij parkeren is, heeft het de voorkeur uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp hoek Tongelresestraat. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!!
Betalen Vanaf augustus 2019 kunt u voortaan direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree. Helaas is vanwege het nieuwe ticketsysteem geen restitutie meer mogelijk indien u moet afzeggen. Doe er iemand anders dan een plezier mee! Voor diegenen die niet online zijn of op het laatste moment de gok wagen, kan uiteraard ook contant of met pin worden betaald aan de kassa. 


Activiteiten in Arno's Theater - Kalverstraat 11 - Eindhoven

 


 De Cabaretpoel - kiloknaller van de lach  

Al 6 jaren stijf uitverkocht, dus boek nu! Vier aanstormende jonge cabaretiers met ieder 25 minuten om u omver te blazen.

Patrick Sytsema studeerde af aan de Koningstheateracademie. Er wordt over hem gezegd dat hij karakterkapitaal bezit, met eigenschappen die je doelbewust kan inzetten voor eigen gewin. Dat klinkt smerig en fout, maar is dat het ook? Het lijkt hem namelijk voor de wind te gaan. Leuke lach, goed pak en weelderig haar. Maar er knaagt iets onder dat pak.
Thjum Arts won de jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018. Met een droogkomische stijl praat hij over alledaagse zaken en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk en onderzoekt intussen ook zichzelf en het leven.
Piet van Eeghen schrijft, zingt en speelt liedjes op de gitaar, piano en loop station. Persoonlijke nummers worden afgewisseld met talige, droogkomisch repertoire, dat in dito stijl aan elkaar worden gepraat.
Yuri Disseldorp dompelt u graag onder in zijn wereld van verhalen, sketches, typetjes, muziek en poëzie. Soms hilarisch, soms schurend, soms net iets te eerlijk maar altijd met een hoop bravoure, glitter en glamour. Ontpop uw confettikanon en laat de fantasie de vrije loop.

Datum 21 december 2019 / aanvang 20 uur / Entree € 16,- uitverkocht

  


 Der Jungfrau gewidmet

Bewegingstheater waarin twee mannen en een vrouw ieder hun eigen verleden in het heden beleven. Hun levenslijnen kruisen, beïnvloeden, botsen, om uiteindelijk in elkaar te vloeien. Ieder in een eigen bewegingstaal. Der Jungfrau gewidmet, geïnspireerd door Butohdans, is visueel aantrekkelijk theater met beelden die raken en een uitgekiend licht-en geluidsdecor.

Frans: Het zaadje is geplant, der Jungfrau gewidmet.
Arno: Ik geef haar de jeugd terug. Uit haar jurk kruipt de rebel die van de verboden vrucht durft te eten.
Eda: Time, time is listening, time saying it’s own name. The invisible threads between. Waiting the past to be passed.

Datum Maart 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28 / aanvang 20 uur / Entree € 16,-

Dedicated to the virgin  Movement theater without words, in which two men and a woman each experience their own past in the present. Their lifelines cross, influence, collide, and finally flow together. Everyone in their own movement language. Dedicated to the virgin, inspired by Butohdans, is a visually appealing theater with touching images and a refined light and sound decor.

Frans: The seed is planted. Dedicated to the virgin. 
Arno: I give her the youth that she has never been allowed to live. The rebel crawls out of her dress and dares to eat the forbidden fruit.
Eda: Time, time is listening, time saying it’s own name. The invisible threads between. Waiting the past to be passed.

  BOEK 'Dementie met een glimlach'
 

Het nieuwe boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH is uit van Arno Huibers, over zijn werk als mimeclown bij mensen met diepe dementie. Zie voor info ook: Boek dementie
Nu te bestellen:

of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via bol.com of in de boekhandel. € 24,95. Zie voor info Boek dementie


 


De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

* Verplichte velden


 
Voor meer informatie over uw privacy bij Mailchimp:     Learn more
 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws