Arno's Theater. Laat u betoveren in Eindhovens gezelligste theatertje aan de Kalverstraat 11. Een unieke plek als een sprookje. 


 Arno's Theater  - Kalverstraat 11 - Eindhoven

Door het intieme karakter van Arno's Theater is een bijzonder contact voelbaar tussen artiest en publiek. Dit wordt nog versterkt door de mogelijkheid na afloop aan de bar of in de klassieke circuswagen samen met de artiesten na te praten.

Gratis Voor iedere voorstelling wordt tot 10 minuten voor aanvang een gratis kopje koffie of thee aangeboden.
Parkeren Hoewel het ook buiten de parkeervakken vrij parkeren is, heeft het de voorkeur uw auto 100m verderop op het marktplein te zetten, t.o. de benzinepomp hoek Tongelresestraat. In geen geval opritten blokkeren van straatgenoten !!!
Betalen Vanaf augustus 2019 kunt u voortaan direct online reserveren en betalen. Daarmee bent u verzekerd van uw entree. Helaas is vanwege het nieuwe ticketsysteem geen restitutie meer mogelijk indien u moet afzeggen. Doe er iemand anders dan een plezier mee! Voor diegenen die niet online zijn of op het laatste moment de gok wagen, kan uiteraard ook contant of met pin worden betaald aan de kassa. 
Uitbreiding We hebben de afgelopen maanden goed gebruikt door in het bargedeelte extra ruimte te creëren voor een drankje vooraf en na afloop.


 Nieuwsbrief 

De speellijst geeft een overzicht van data waar Arno Huibers nog meer speelt.

 Inschrijven voor de nieuwsbief (± 8 x p/j) 

* Verplichte velden


 
Voor meer informatie over uw privacy bij Mailchimp:     Learn more
 

 Activiteiten  in Arno's Theater 

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland. U op de hoogte gehouden worden, schrijft hij zich dan in voor de nieuwsbrief. Zie onderaan deze pagina.

 Der Jungfrau gewidmet  (laatste voorstelling geweest) 
In Der Jungfrau gewidmet beleeft een man zijn schaduwkanten uit een pijnlijk verleden. Een tweede man ontworstelt zich aan het keurslijf van fatsoen en van zijn obsessieve dwang tot prestatie. Een jonge vrouw in al haar naakte maagdelijke onschuld zoekt naar verbinding in speelse impulsiviteit.
Pas wanneer zij de pijn voorbij zijn, voorbij hun schaduw, hun onschuld, vinden zij vrijheid.

Danstheater geïnspireerd door Butoh dans. Deze dans-theatervorm ontstond na de tweede wereldoorlog in Japan. Het was een confronterende stijlbreuk ontwikkeld door jonge dansers tegen de heersende opvattingen. Wars van conventies en tradities. Overgewaaid naar Europa bracht het nieuwe impulsen in dans en beweging, ook bij ons.

Spelers/dansers: Frans Custers, Wencke Smits, Arno Huibers / licht, geluid Rob Bügel

Reacties per mail

'Wat een gepassioneerde voorstelling, prachtige dans/beweging. Diep onder de indruk!!!!!' - Verhalenverteller Kees 

‘Betoverend. Chapeau!’ - Désiree 

'Ik ben vandaag naar eer een voorstelling geweest in het theater, hetgeen me zeer geboeid heeft'. - Frank 

'Was mooi, maakte indruk. Moest het even laten bezinken. Mooi!!' - Cindy 

'... dank voor deze prachtige voorstelling! Ik vond het heel bijzonder. Wat fijn dat ik het toch heb kunnen zien! Wat me geraakt heeft is de sfeer, expressie, de eigenheid, de muziek....en wat een bijzonder theater.....' - Marijke 

'...was erg mooi vanavond, expressief, kwetsbaar, emotioneel....En prachtige muziek... '- Marc 

'Prachtige voorstelling! Zeker als je van intensiteit, vervreemding, en esthetiek houdt. Eigenzinnige en originele keuzes gemaakt om indringende thema's zichtbaar te maken. Muziek, beeld, dans, kwamen samen in een enerverende beleving, zowel op de vloer als op de tribune. Dank - Eveline

'Bijzondere beelden waren het. Mooi gedaan. Wencke paste er naadloos in.' - Frank

Videoclip (2 min) klik voor promoclip der Jungfrau gewidmet
Extra foto's: Der Jungfrau gewidmet

English

Dedicated to the virgin (performances are over)
Movement- & dance theater inspired by Butoh Dance.
A man experiences his shadow sides from a painful past. A second man wrestles from the straitjacket of decency and his obsessive compulsion to accomplish. A young woman in all her naked virgin innocence seeks connection in playful impulsivity.
Only when they have passed the pain, beyond their shadow, their innocence, do they find freedom. Dedicated to the virgin, inspired by Butohdans, is a visually appealing theater with touching images and a refined light and sound decor. 
Voor Der Jungfrau gewidmet is een subsidie toegekend door de stichting Cultuur Eindhoven       


 Boek Dementie met een glimlach 

Het nieuwe boek DEMENTIE MET EEN GLIMLACH van Arno Huibers is in de winkels en online alweer uitverkocht en alleen nog bij de auteur zelf te bestellen. Een boek over zijn werk als mimeclown bij mensen met diepe dementie. Zie voor info ook: Boek dementie
Nu te bestellen
 via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -  € 24,95 incluis verzendkosten. 

 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws