Tomaatje op je neus 2+ / t/m 8 jaar
Zo eenvoudig is  de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is. Met de meest eenvoudige  middelen 'tovert' Arno de glimlach, de schaterlach bij zijn kinderpubliek en daardoor bij u als volwassene. De opmerking van een kind na afloop 'waarom heb je een tomaatje op je neus', werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten. En dus  ervaren  kinderen met plezier dat zo'n tomaatje clownsneus heet.  
Tomaatje op je neus (compilatie 3 min)  

 Op uw school / theater kleine zaal / buurthuis / peuterspeelzaal  

 

Tomaatje op je neus
Een vrolijk mannetje 'tovert' muziek uit neuzen en oren van de kinderen. Dat is het begin van 50 wonderlijke minuten waarin Arno met zijn muziekmaatje Paul de wereld op zijn kop zet. Met eenvoudige attributen speelt hij de meest wonderlijke acts. Arno jongleert met tomaten, toetert met spierballen van kinderen, worstelt met de accordeon, enne hoe bespeel je die? Hij blaast een kaarsje uit dat 'floep' op zijn hoofd terecht komt en toch weer gewoon brandt.

Natuurlijk mogen kinderen meehelpen: met muziek maken of in een levensgrote zeepbel zitten. Hoe kan het toch, zo heb je een bezemsteel en zo is het een levende pop die verliefd wordt op je moeder. O ja, accordeon speel je met het puntje van de tong.
Niet alles verklappen nu, maar wel nog dit: zo leuk kan theater zijn met een tomaatje op je neus. Je zou daarom Arno zomaar clown kunnen noemen.

Arno Huibers
Vanaf de eerste seconde neemt Arno je mee op reis in zijn eigen universum. Een reis van glimlach naar schaterlach. Met muziek, subtiele humor, zijn fenomenale mimiek en een 'tomaatje op zijn neus'   laat hij zien hoe magisch de eenvoud is.
Paul van der Heijden
De voorstelling begon als solovoorstelling, maar al gauw miste Arno zijn clowns- en muziekmaatje Paul zo erg  dat hij nu onmisbaar is met een heel eigen muzikale rol in hele kleurrijke kleding. Hij lijkt wel een beetje op een  babypunker met zijn gekleurde plumeau van de Blokker als 'hanenkam' op zijn kale hoofd.

 Informatie en/of boekingen  mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Telefoon: +31 (0)6 53 717791  

Reacties per mai
Wij hebben genoten!  Graag tot een volgende keer. - Vrienden kasteel Dussen
De kinderen, juffen en hulpouders hebben genoten van je voorstelling.
Het was echt een heerlijke voorstelling!
Het stukje van muziek regelen met je neus en oren was super!
De verwondering bij de kinderen door de dingen met zeepbellen was mooi om te zien.
Wat fijn om met onze (veelal taalzwakke) kinderen naar een voorstelling te gaan waarbij de taal geen probleem is.  
Nogmaals super bedankt dat onze kinderen mochten genieten in jouw theater! - Leerkracht bs  de Driesprong
Nog niet eerder zo'n geweldige seizoensopening - K&O Katwijk

Tomaatje op je neus

Zo eenvoudig is de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is. Met de meest eenvoudige middelen 'tovert' Arno Huibers de glimlach, de schaterlach bij zijn kinderpubliek en daardoor bij u als volwassene. De opmerking van een kind na afloop 'waarom heb je een tomaatje op je neus', werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten. En dus ervaren kinderen met plezier dat zo'n tomaatje clownsneus heet. Informatie en boekingen zie www.arnohuibers.nl

Tomaatje op je neus (compilatie 3:30 min) - Arno Huibers Theaterproducties


Tomaatje op je neus (compilatie 3:30 min) - Arno Huibers Theaterproducties
 

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer