Tomaatje op je neus 2+ / t/m 8 jaar
Zo eenvoudig is de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is. Met de meest eenvoudige middelen 'tovert' Arno de glimlach, de schaterlach bij zijn kinderpubliek en daardoor bij u als volwassene. De opmerking van een kind na afloop 'waarom heb je een tomaatje op je neus', werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten. En dus ervaren kinderen met plezier dat zo'n tomaatje clownsneus heet. 
Zie ook een videocompilatie (3 min) opgenomen in Arno's Theater: Tomaatje op je neus (compilatie 3 min) 

Tomaatje op je neus
Als Arno wil beginnen, zegt de juffrouw dat hij eerst zijn blouse moet strijken! Dat is het begin van 50 wonderlijke minuten waarin Arno de wereld op zijn kop zet. Paard rijden op een strijkplank, spierballen van een kind die toeteren, en als je aan zijn neus draait verandert de muziek. Met eenvoudige attributen speelt hij de meest wonderlijke acts. Arno worstelt met de accordeon; hoe bespeel die? Blaast een kaarsje uit dat ‘floep’ op zijn hoofd terecht komt en weer gewoon brandt. Natuurlijk mogen kinderen meehelpen: met muziek maken, in een levensgrote zeepbel zitten. Hoe kan het toch, zo heb je een bezemsteel en zo is het een levende pop die een hartje uitdeelt. O ja, accordeon speel je met het puntje van de tong.
Niet alles verklappen nu, maar wel nog dit: zo leuk kan theater zijn met een tomaatje op je neus. Je zou daarom Arno zomaar clown kunnen noemen.

Arno Huibers
Vanaf de eerste seconde neemt Arno je mee op reis in zijn eigen universum. Een reis van glimlach naar schaterlach. Met muziek, subtiele humor, zijn fenomenale mimiek en een ‘tomaatje op zijn neus’* laat hij zien hoe magisch de eenvoud is. En voor je het weet zit je niet meer op dat houten bankje in de gymzaal, maar zweef je mee op een wolk van fantasievol plezier. Het kind speelt en ontdekt de wereld.

*Jongetje van vijf over de clownsneus

 Informatie en/of boekingen  mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: +31 (0)40 2814602 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt 'informatie Tomaatje op je neus'

Reactie per mail na allereerste try-out
De kinderen, juffen en hulpouders hebben genoten van je voorstelling.
Het was echt een heerlijke voorstelling!
Het stukje van muziek regelen met je neus en oren was super!
De verwondering bij de kinderen door de dingen met zeepbellen was mooi om te zien.
Wat fijn om met onze (veelal taalzwakke) kinderen naar een voorstelling te gaan waarbij de taal geen probleem is.
 
Nogmaals super bedankt dat onze kinderen mochten genieten in jouw theater! - Martine (3+ de Driesprong)

Tomaatje op je neus

Zo eenvoudig is de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is. Met de meest eenvoudige middelen 'tovert' Arno Huibers de glimlach, de schaterlach bij zijn kinderpubliek en daardoor bij u als volwassene. De opmerking van een kind na afloop 'waarom heb je een tomaatje op je neus', werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten. En dus ervaren kinderen met plezier dat zo'n tomaatje clownsneus heet. Informatie en boekingen zie www.arnohuibers.nl

Tomaatje op je neus (compilatie 3:30 min) - Arno Huibers Theaterproducties


Tomaatje op je neus (compilatie 3:30 min) - Arno Huibers Theaterproducties
 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421