Een heerlijke Sinterklaasvoorstelling voor alle culturen en alle leeftijden (vanaf 2+). In uw bedrijf, op uw school. Veel humor, veel muziek, nauwelijks tekst en vooral veel te zien. En de Sint en Pieten? Die mag u zelf organiseren zodat het geheel passend is binnen uw wensen.

 Bedrijf / school / theater / buurthuis 

clownsduo Sinterklaas

 

Arno Huibers en Paul van der Heijden maken van het Sinterklaasfeest een echte humoristische en muzikale happening die voor iedere leeftijd (vanaf 2+) en voor iedere culturele achtergrond is bedoeld.

Deze voorstelling is uitstekend geschikt voorafgaand aan de binnenkomst van uw eigen Sinterklaas. Als clownsduo hebben Arno Huibers en Paul van der Heijden tientallen jaren ervaring om met hun humor en muziek een hele bijzondere sfeer te creëren. Niet met obligate clownerie, maar juist met veel fijnzinnige humor waar zowel de kleintjes als de oudere kinderen (en ouders of leerkrachten) met veel plezier en volle aandacht van genieten.

Ook voor bedrijven en scholen met veel kinderen uit andere culturen is deze Sinterklaasvoorstelling perfect geschikt. Arno en Paul speelden niet alleen voor tientallen bedrijven met werknemers uit andere culturen en voor scholen met veel kinderen van allochtone afkomst, zij waren ook een aantal jaren vaste bespelers van het Wolkentheater voor de Sinterklaasvoorstellingen in vele tientallen AZC's (asielzoekerscentra).

Kortom, is uw school of bedrijf wit, bruin, licht getint, donker bruin, geel, groen of wie weet oranje... , we maken voor ieder publiek het Sinterklaasfeest tot een happening van plezier en lachen. 

Voor alle weetjes (tijd/prijs/speelvlak) mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel vrijblijvend 06 53 717791 (bij voicemail wordt u dezelfde dag teruggebeld mits u uw naam inspreekt), zodat we u verdere informatie kunnen geven.

 

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer