Heb je ooit Sinterklaas muziek zien maken op een vibrafoon, met veel plezier zien swingen, zien drummen op zijn staf?

Dan is er dit jaar de gelegenheid om in uw theater, bedrijf of school de binnenkomst van Sinterklaas te combineren met een voorstelling.

Sinterklaas is zelf namelijk onderdeel van een humoristische en zeer muzikale voorstelling.

Arno Huibers en Paul van der Heijden maken van het Sinterklaasfeest een echte humoristische en muzikale happening die voor iedere leeftijd is bedoeld.

Waar half Nederland in de stress schiet bij Zwarte Piet, heeft Sinterklaas in deze voorstelling een wel heel bijzondere Piet… clown Piet. Een heerlijke flapdrol die accordeon met zijn tong speelt, doldwaze fratsen uithaalt met de grote trom en verschrikkelijk nieuwsgierig is naar het grote kado dat op het podium staat. Wat daar in zit? We pakken het voor je uit als we de voorstelling bij jullie komen spelen.

En natuurlijk blijft Sint met zijn clown Piet nog een half uurtje extra om in goed overleg kinderen op het podium te nodigen.

Mocht u zelf al jarenlang uw vaste Sinterklaas ‘in dienst’ hebben, dan is deze voorstelling uitstekend om te zetten naar een heuse clownsvoorstelling voor binnenkomst van uw eigen Klaas. Zie in dat geval alle bijzonderheden via deze link: Clowns Kado

Voor alle weetjes (tijd/prijs/speelvlak) mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel vrijblijvend 040 - 2814602 (bij voicemail wordt u dezelfde dag teruggebeld mits u uw naam inspreekt), zodat we u verdere informatie kunnen geven.

 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421