De prachtige mimiek van zijn clown maakt communicatie mogelijk bij mensen met diepe dementie, ernstige verstandelijke beperkingen of autisme, met zwerfkinderen en met anderstaligen waar ook ter wereld. Sprakeloos contact, zonder woorden. Niet via cognitie van taal maar juist alle zintuigen afstemmen op de belevingswereld van de ander.
Met verwondering en kinderlijke naïviteit van de clown de wereld van die ander zonder vooroordeel binnengaan. Zo ontstaat een ontmoeting met een glimlach.

 Goede doelen 
Arno werkte mee aan het begin van Cliniclowns Nederland en Roemenie en via zijn goede doelen stichting, Clown & comedie startte hij projecten in Roemenie voor 'verlaten kinderen': stichting clown en comedie & andere goede doelen

 Reisbrieven van een clown
Lees ook zijn prachtige reisbrieven hierover: Reisbrieven

 Dementie met een glimlach 
Over zijn werk bij mensen met diepe dementie en meervoudige stoornissen waar later miMakkus uit ontstond, schreef hij het boek Dementie met een glimlach, dat in de boekhandel ligt. Informatie Boek dementie 
Online bestellen: www.lecturis.nl of via www.bol.com of bestel via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws