OPENLUCHTTHEATER / THEATER 

Clown wordt je niet zomaar door alleen maar een neus op te zetten. Je moet ook saxofoon en drums kunnen spelen en accordeon. Je kleding moet kleurrijk zijn. En het belangrijkste is dat je goede grappen maakt die ook leuk zijn voor je vader en moeder of opa en oma die zijn meegekomen.
Laten Arno en zijn maatje Paul nou toch alles in huis hebben. Ze zijn én muzikaal, kei grappig en Arno heeft een gezicht als elastiek. Dus met een piepklein neusje op herken je hem al als clown.

Op ontdekkingsreis gaan is natuurlijk het leukste dat er is. Een vrolijk mannetje droomt ervan de wijde wereld in te trekken om niet de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur en komt een 'keigoeie' muzikant tegen. Wat is er fijner dan samen muziek te maken en sexy fonist te worden... ‘Saxofonist zul je bedoelen... maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!’ (zucht). Of toch liever danseres worden… oei, of drummend straatschoffie.
Uiteindelijk wordt hij wat hij het liefste wil zijn, clown. En dan gaat het feest pas goed beginnen met vrolijke en supergrappige clownsacts, van glimlach tot schaterlach !

Spelers
Arno Huibers als acteur, clown en mimespeler en Paul van der Heijden als virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten zoals marimba, vibrafoon, djembé, houden hun kinderpubliek en volwassenen een voorstelling lang op het puntje van de tribunes.
Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze muzikale theatervoorstelling. Maar daaronder speelt ook een serieus thema als kiezen voor wie je bent en wat je het liefst wilt worden.

Duur nee hoor; ± 90 minuten exclusief pauze 

Informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Tel. +31 (0)6 53717791; Theater- & Organisatiebureau Totaal Theater Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Tel.  +31 73 648 05 98

 
Review
'Dit moeten andere kinderen gaan zien!' Eindhovens Dagblad - Anne Roos 8 jaar
‘The kids really liked it! They laughed from the first moment until the last. This is partly because there is a lot of humour and relatively little text in it.They thought it was especially nice because they were allowed to participate in the acting.’ (Teacher Angela)

Contact

Eindhoven - Nederland
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421
Tel: zie footer