Een ontroerende voorstelling/act door Arno Huibers en musicus Paul van der Heijden, met comedy-achtig spel, muziek en met mime tot in de perfectie. Een act met verrassend snelle masker wisselingen.

Verhaal...
Prachtige klanken uit een exotische marimba doen de voorstelling als een droom beginnen. Tot een mannetje in het kantoorpak van zijn vader de musicus ruw onderbreekt. Hij wil zijn vader niet opvolgen als verkoper van huizen en probeert daaraan te ontsnappen.
Via subliem maskerspel en in perfect samenspel met de musicus transformeert hij van saxofonist tot een reuzenbaby die in 5 scenes wordt afgepeld van Pippi Langkous tot blonde deerne tot een Afrikaans trommelende tante van 80 jaar.
Uiteindelijk lukt het om te worden wat hij het liefste wil zijn: ...clown

Theater en muziek vloeien naadloos in elkaar over, wat de grote kracht van deze act is. Met een virtuoos spelende Paul van der Heijden maakt het publiek kennis met de betoverende klanken van de Mexicaanse marimba en de opzwepende Afrikaanse djembé.

Recensies
'Arno Huibers en Paul van der Heijden slagen erin om de aandacht van de kinderen en hun begeleiders al die tijd vast te houden en hen ademloos te laten genieten van de muzikale ‘maskerade’. Els van den Putte - cultuurcoach Valkenswaard.
‘Met zijn maskerspel houdt Arno Huibers zijn publiek een treffende spiegel voor met een subtiele weergave van de mensen rondom ons. Zelf een bijzonder mens’ Steenwijker Courant
'Het is een vertoning die je van meet af aan in de ban houdt en pas als de laatste muziekfragmenten en de laatste beelden vervlogen zijn, realiseer je je dat je even deel mocht nemen aan de wereld volgens Huibers. Even weg van alledag.' Limburgs Dagblad
'Tegenover het allesoverheersende effectbejag met een overkill aan beelden en snelheid van de hedendaagse beeldcultuur, zijn de rust en integriteit van Huibers voorstelling een verademing. Een voorstelling in een poëtische stemming.' Eindhovens Dagblad

Op Locatie - het Maskermannetje

Muziektheater met maskers. Een ontroerende voorstelling vol subtiele humor, muziek en met mime tot in de perfectie. Arno Huibers en Paul van der Heijden voeren kinderen en volwassenen! op een humoristische wijze mee in de magische wereld van muziek en maskerspel. Een beeldende voorstelling met weinig tekst geschikt voor publiek met verschillende culturele achtergronden.

Maskermannetje buiten (promo) hr.mov


Maskermannetje buiten (promo) hr.mov
 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

18:04, 19th October 2017
Oktober 2017
MDWDVZZ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031