Nieuwtjes

Subsidie der Jungfrau gewidmet Stichting Cultuur Eindhoven heeft voor de ontwikkeling van de nieuwe voorstelling van Arno Huibers, danser Frans Custers en de Turkse Butoh-danseres Eda, een subsidie van € 3000,- toegekend. Voor DER JUNGFRAU GEWIDMET kunt u nu al reserverenjungfrau / info zie: Der Jungfrau gewidmet (vw alleen theater)

 

Korte film Ons Joske https://youtu.be/FtwIfRo4mNE 

We zien hoe Niek (16 jaar) tijdens zijn eerste baantje in Café Wilhelmina erachter komt wat het betekent om ‘n sterk kroegverhaal te vertellen. 

De film is in opdracht gemaakt van het tv-programma Goud van Brabant. Arno Huibers speelt Jos, een rijke dronkaard die in de film ‘s nachts over straat zwalkt, omdat zijn taxi niet op is komen dagen.

Regisseur Elswijk: “Als tiener ben ik gaan werken in een oud bruine kroeg in Eindhoven. En wat ik daar leerde over Brabanders, is dat het vertellen van sterke verhalen door hun aderen stroomt. Het motiveert ze om het pad des levens zo nu en dan wat roekelozer te bewandelen dan nodig is. ‘Dan houdde d’r tenminste ‘n guui verhoal en over.’ De creativiteit van de Brabander sijpelt door in deze sterke verhalen.

 

Arno's Theater Het gezelligste theatertje van Eindhoven ligt aan de Kalverstraat 11 op 2,2 km vanaf het station (25 min. lopen). Te bereiken via bus 5 't Hofke, uitstappen bij halte President Steynstraat waarna 7 minuten lopen (www.ov9292.nl). Tevens vrij parkeren op marktplein 100 m vanaf Arno's Theater. Reserveringen:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 040-2816483. Voor activiteiten zie Arno's Theater En wilt u 6 x per jaar de nieuwsbrief, meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv 'aanmelden nieuwsbrief'.

 Tante Corona  Toen tante Corona in theaterland langs kwam gaf dat direct een nieuwe impuls aan Arno's Theater. We verbouwen en maken meer ruimte in de foyer. Dat gebeurt in mei 2020. En natuurlijk zetten we de stoelen op veilige afstand uit elkaar. Zo waant u zich VIP in het kleinste theater van Eindhoven.

NU TE RESERVEREN ! Der Jungfrau gewidmet / Dedicated to the virgin is a new performance of Arno Huibers, Frans Custers en Eda. Dance theater in which two men and a woman each experience their own past in the present. Only for adults with an open mind. In Arno's Theater in september 30, October 1, 2, 3 2020 Reserveren: jungfrau  Info Der Jungfrau gewidmet

Voor Der Jungfrau gewidmet is een subsidie toegekend door de stichting Cultuur Eindhoven

 

Bijna Uitverkocht! Nog slechts 40 exemplaren Nieuw boek 'Dementie met een glimlach - clown ontmoet Alzheimer' is het nieuwe boek van Arno Huibers. Met prachtige illustraties, foto's en anekdotes. Geschreven vanuit de clown en bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp dementie. BestellenVia een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres, postcode en plaats. Prijs incluis verzendkosten € 24,95. Mocht u het gesigneerd willen hebben, vermeld u dit er dan bij.

Onder de noemer ClownsUniversiteit (met vette knipoog) presenteert Arno Huibers met collega regisseur Geert Niland en collega clown Eric van der Steen in 2020 een nieuwe clownscursus alleen toegankelijk voor clowns van miMakkus. Houdt echter de site www.clownsuniversiteit.nl in de gaten voor toekomstige openbare cursussen, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag nieuws te ontvangen bij volgende cursussen.

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws

Tweets