Nieuwtjes

Korte film Ons Joske https://youtu.be/FtwIfRo4mNE 

We zien hoe Niek (16 jaar) tijdens zijn eerste baantje in Café Wilhelmina erachter komt wat het betekent om ‘n sterk kroegverhaal te vertellen. 

De film is in opdracht gemaakt van het tv-programma Goud van Brabant. Arno Huibers speelt Jos, een rijke dronkaard die in de film ‘s nachts over straat zwalkt, omdat zijn taxi niet op is komen dagen.

Regisseur Elswijk: “Als tiener ben ik gaan werken in een oud bruine kroeg in Eindhoven. En wat ik daar leerde over Brabanders, is dat het vertellen van sterke verhalen door hun aderen stroomt. Het motiveert ze om het pad des levens zo nu en dan wat roekelozer te bewandelen dan nodig is. ‘Dan houdde d’r tenminste ‘n guui verhoal en over.’ De creativiteit van de Brabander sijpelt door in deze sterke verhalen.

 

Arno's Theater Het gezelligste theatertje van Eindhoven ligt aan de Kalverstraat 11 op 2,2 km vanaf het station (22 min. lopen). Te bereiken via bus 5 't Hofke, uitstappen bij halte President Steynstraat waarna 7 minuten lopen (www.ov9292.nl). Tevens vrij parkeren in de straat en op het marktplein 100 m vanaf Arno's Theater. Voor activiteiten en reservering zie Arno's Theater En wilt u 6 x per jaar de nieuwsbrief, meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv 'aanmelden nieuwsbrief'.

Tante Corona gaf Arno's Theater een nieuwe impuls. We verbouwden en maakten meer ruimte in de foyer. En natuurlijk zetten we de stoelen op veilige afstand uit elkaar. Zo waant u zich VIP in het kleinste theater van Eindhoven.

NU TE RESERVEREN ! Der Jungfrau gewidmet / Dedicated to the virgin is a new performance of Arno Huibers, Frans Custers en Wencke Smits. Dance theater in which two men and a woman each experience their own past in the present. Only for adults with an open mind. In Arno's Theater in september 30, October 1, 2, 3 2020 Reserveren: jungfrau  Info Der Jungfrau gewidmet

Voor Der Jungfrau gewidmet is een subsidie toegekend door de stichting Cultuur Eindhoven

 

Bijna Uitverkocht! Nog slechts 40 exemplaren Nieuw boek 'Dementie met een glimlach - clown ontmoet Alzheimer' is het nieuwe boek van Arno Huibers. Met prachtige illustraties, foto's en anekdotes. Geschreven vanuit de clown en bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp dementie. BestellenVia een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres, postcode en plaats. Prijs incluis verzendkosten € 24,95. Mocht u het gesigneerd willen hebben, vermeld u dit er dan bij.

Een prijs voor een glimlach bij dementie of vreugdebeleving bij meervoudige stoornissen
Vanaf 2020 wordt op Wereld Alzheimer Dag, Arno's GoudenClownsneusprijs uitgereikt. Een symbolische gouden neus met een cheque door miMakkus van € 750,-. De winnaar in 2020 is de 21-jarige verpleger Teun Toebes, die in 2019 Brabander van het jaar werd. Lees meer over zijn prachtige inspirerende werk via www.s-teun.nl en zie ook www.ArnosGoudenClownsneus.com voor uw? nominatie in 2021.

 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: link naar email
KvK nr: 17247421

Facebook nieuws

Tweets