Een vrolijke, interactieve voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek. Gericht op kinderen van 4 - 12 jaar en uiteraard volwassenen.

  

Meer beeldmateriaal vindt u op de foto pagina. De speellijst geeft een overzicht van waar Arno Huibers speelt.

De Verkleedkoffer
Een vrolijk mannetje droomt ervan om iemand anders te worden dan wat zijn vader voor hem wil. Hij loopt weg van huis met een grote verkleedkoffer en vraagt een muzikant mee op avontuur te gaan. Wat is er fijner dan ‘iemand anders’ te spelen en beroemd sexy-fonist te zijn... "Saxofonist zul je bedoelen"...
"Maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!" (zucht). Of toch liever danseres worden of een reuzen-baby, of djembé trommelende oma of drummend straatschoffie.

In De verkleedkoffer herkennen kinderen zich met het grootste plezier via de spelers in het ‘doen alsof’.
Om aan het einde te ontdekken wie je het liefste bent!

Een vrolijke, interactieve voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én muziek. Gericht op kinderen van 4 - 12 jaar. 

Interactief en educatief
In overleg loopt de voorstelling door in een muzikaal samenspel met de kinderen gebaseerd op ritmes en percussie.
De lengte van het geheel kan in overleg worden aangepast aan de leeftijdsgroep; als vuistregel 40 a 50 min. voorstelling en 10 a 20 minuten workshop. 

Spelers
Arno Huibers als acteur, clown en maskerspeler en Paul van der Heijden als virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten, houden hun kinderpubliek en volwassenen een uur lang op het puntje van de stoelen. Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze zeer muzikale theatervoorstelling. Maar daaronder speelt ook een serieus thema als kiezen voor wie je bent en wat je het liefst wilt worden.

Enkele reacties per mail
'Wij hebben als school enorm genoten van jullie voorstelling.' Basisschool de Trampoline

'Arno Huibers en Paul van der Heijden slagen erin om de aandacht van de kinderen en hun begeleiders al die tijd vast te houden en hen ademloos te laten genieten van de muzikale ‘maskerade’.
Cultuurcoach Valkenswaard

'De kinderen vonden het erg leuk! Ze hebben van het eerste tot het laatste moment gelachen. Dit komt o.a. doordat er veel humor en relatief weinig tekst in zat. Ze vonden het vooral heel leuk dat ze zelf mee mochten spelen.’ (Angela,Leerkracht bs)

Alle kinderen en collega's waren dolenthousiast! De voorstelling was toch zeker één van de hoogtepunten! Jolina - ToBe Dordrecht

‘Met zijn (masker)spel houdt Arno Huibers zijn publiek een treffende spiegel voor met een subtiele weergave van de mensen rondom ons. Zelf een bijzonder mens’ Steenwijker Courant

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

20:39, 19th August 2017
Augustus 2017
MDWDVZZ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031