Een vrolijke, interactieve voorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek. Gericht op kinderen van 4 - 12 jaar en uiteraard volwassenen.

  

Meer beeldmateriaal vindt u op de foto pagina. De speellijst geeft een overzicht van waar Arno Huibers speelt.
promovideo (2 min): de Verkleedkoffer

De Verkleedkoffer
Op ontdekkingsreis gaan is natuurlijk het leukste dat er is. Een vrolijk mannetje droomt ervan de weide wereld in te trekken om iets anders te worden dan de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur met een grote verkleedkoffer en komt een 'keigoeie' muzikant tegen. Wat is er fijner dan samen muziek te maken en sexy-fonist te worden... "Saxofonist zul je bedoelen... maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!" (zucht).
Of toch liever danseres worden...oei of een reuzen-baby, of djembé trommelende oma of drummend straatschoffie.

In De Verkleedkoffer herkennen kinderen zich met het grootste plezier via de spelers in het ‘doen alsof’. 
Om aan het einde te ontdekken wie je het liefste bent!

Een voorstelling met percussie, mime, maskerspel en humor. Voor kinderen van 4 - 10 jaar en ook boeiend voor de meegekomen volwassenen.

Interactief en educatief
In overleg loopt de voorstelling door in een muzikaal samenspel met de kinderen gebaseerd op ritmes en percussie.
De lengte van het geheel kan in overleg worden aangepast aan de leeftijdsgroep; normaal 60 min.
Workshop met percussie is mogelijk. 

Spelers
Arno Huibers als acteur, clown en maskerspeler en Paul van der Heijden als virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten, houden hun kinderpubliek en volwassenen een uur lang op het puntje van de stoelen. Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze zeer muzikale theatervoorstelling. Maar daaronder speelt ook een serieus thema als kiezen voor wie je bent en wat je het liefst wilt worden.

Enkele reacties per mail
'Wij hebben als school enorm genoten van jullie voorstelling.' Basisschool de Trampoline

'Arno Huibers en Paul van der Heijden slagen erin om de aandacht van de kinderen en hun begeleiders al die tijd vast te houden en hen ademloos te laten genieten van de muzikale ‘maskerade’.
Cultuurcoach Valkenswaard

'De kinderen vonden het erg leuk! Ze hebben van het eerste tot het laatste moment gelachen. Dit komt o.a. doordat er veel humor en relatief weinig tekst in zat. Ze vonden het vooral heel leuk dat ze zelf mee mochten spelen.’ (Angela,Leerkracht bs)

Alle kinderen en collega's waren dolenthousiast! De voorstelling was toch zeker één van de hoogtepunten! Jolina - ToBe Dordrecht

‘Met zijn (masker)spel houdt Arno Huibers zijn publiek een treffende spiegel voor met een subtiele weergave van de mensen rondom ons. Zelf een bijzonder mens’ Steenwijker Courant

de Verkleedkoffer

de Verkleedkoffer - promofilm (2,5 min)

de Verkleedkoffer


de Verkleedkoffer
de Verkleedkoffer
150 sec.
Views: 84
 

Contact

Eindhoven - Nederland
Tel: +31 (0)40 2814602
e-mail: info@arnohuibers.nl
KvK nr: 17247421

05:09, 15th December 2017
december 2017
MDWDVZZ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031